'Geef ons maar gewoon een goede tegenstander in de KNVB Beker'

'Geef ons maar gewoon een goede tegenstander in de KNVB Beker'

18-12-2020 00:00
27

Vitesse-doelman Remko Pasveer hoopt dat zijn ploeg in de volgende ronde aan een sterke club wordt gekoppeld. Hij heeft liever niet dat er een op papier mindere tegenstander uit de koker komt.

"Als je de beker wil winnen, moet je ze allemaal hebben. Je moet een beetje geluk hebben, maar uiteindelijk is het beter als je goede tegenstanders treft en dan de beker wint", zegt Pasveer voor de camera van FOX Sports. "Go Ahead of zo? Nee, gewoon een goede tegenstander. Dan kunnen we laten zien dat we de beste zijn."

Vitesse won donderdag zakelijk met 0-2 bij Willem ll. Trainer Thomas Letsch was niet blij met een aantal acties van Pasveer, die in de slotfase met wel erg veel risico speelde.  "Het was grappig voor jou, maar voor mij was het niet zo grappig. Er was een situatie rond de 85e minuut waarbij het niet nodig was om dat te doen. Het is oké om cool te blijven, maar voor mij was het too much. Het is een goede keeper. Al had ik het ook niet erg gevonden als hij de bal gewoon had weggeschoten."