Eindhovens Dagblad voorspelt: De Jong en Schmidt houden kruit droog bij PSV

Eindhovens Dagblad voorspelt: De Jong en Schmidt houden kruit droog bij PSV

18-12-2020 10:46
67

Van PSV hoeft deze winter geen transfervuurwerk te worden verwacht. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De club 'lijkt af te stevenen op een rustige transferperiode', klinkt het.

PSV is na de winterstop nog actief op alle fronten: de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League. De komende transferperiode, die loopt van 5 januari tot 1 februari, wordt echter niet door technisch manager John de Jong en trainer Roger Schmidt aangegrepen om de selectie van nieuwe impulsen te voorzien. "Het zal zeker minder druk worden dan afgelopen zomer", blikte De Jong onlangs al vooruit tegenover de NOS.

Het standpunt heeft volgens het Eindhovens Dagblad te maken met twee factoren: PSV gaf in de zomerse transferperiode al de nodige miljoenen uit, terwijl de club door het ontbreken van publiek in misschien wel het hele seizoen veel inkomsten misloopt. Op de achtergrond is PSV bezig met de contracten van Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren. Een akkoord met de twee cliënten van zaakwaarnemer Mino Raiola is er nog niet.