Van Stee: 'Zonder corona hadden er zeker al heel veel clubs voor hem aangeklopt'

Van Stee: 'Zonder corona hadden er zeker al heel veel clubs voor hem aangeklopt'

18-12-2020 12:37
30

Abdou Harroui wordt langzaam maar zeker onhoudbaar voor Sparta, maar technisch directeur Henk van Stee wil nog geen afstand doen van de 22-jarige middenvelder. Dat laat hij weten aan Voetbal International.

Harroui is bezig aan een ijzersterk seizoen en staat in de concrete belangstelling van FC Groningen, dat afgelopen zomer al nadrukkelijk in de markt was. Bij Sparta ziet men de middenvelder liever niet in de winter vertrekken. Komend weekend staat Sparta - Groningen op het programma.

Wedden

Meer odds

"Iedereen ziet de ontwikkeling van Appie", zegt Van Stee tegen VI. "Hij wordt steeds beter en clubs zien ook dat er nog heel veel rek in hem zit. Ik heb in de afgelopen periode nog regelmatig contact gehad met Fledderus (technisch directeur Groningen, red.) en het zal zaterdag ook vast weer ter sprake komen, maar wij hopen dat Appie in ieder geval het seizoen hier afmaakt."

Van Stee vertelt dat Harroui rustig is onder de belangstelling. Hij ligt nog anderhalf jaar vast. "Kijk, zonder corona weet ik zeker dat er al heel veel clubs voor hem hadden aangeklopt. Hij maakt hele grote stappen en is op meerdere posities inzetbaar. We gunnen hem ook een stap hogerop, maar dan wel het liefst in de zomer."