'Ziekenboeg PSV loopt leeg: Gutiérrez komt eraan, ook Van Ginkel op goede weg'

'Ziekenboeg PSV loopt leeg: Gutiérrez komt eraan, ook Van Ginkel op goede weg'

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2020 om 15:18vr 18-12-2020 om 15:18

PSV kan in het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk vermoedelijk weer beschikken over Pablo Rosario. De middenvelder viel woensdag met knieklachten uit tijdens het treffen met De Graafschap.

"De afgelopen twee dagen is hij buiten de teamtraining gebleven. We testen zaterdag voor de wedstrijd of hij terug kan keren. Ik denk van wel", zegt trainer Roger Schmidt op de persconferentie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Schmidt laat zich lovend uit over RKC Waalwijk, dat twaalfde staat. "Het wordt een moeilijke partij, maar wij zijn in goede vorm en hebben de afgelopen weken vertrouwen gekregen. We ontwikkelen ons en zetten de juiste stappen vooruit. Dit is al onze negende wedstrijd in hele korte tijd. Onze bank is gelukkig sterk. Mede dankzij een aantal goede reserves zijn we de afgelopen periode succesvol geweest."

De ziekenboeg van PSV is nog altijd goed gevuld. Érick Gutiérrez, Marco van Ginkel, Armando Obispo, Ryan Thomas, Mauro Júnior, Eran Zahavi, Maxi Romero en Richard Ledezma zijn er sowieso niet bij. Er gloort echter hoop: op die laatste twee na stromen ze allemaal vanaf eind december weer in bij de groepstraining. Onder meer Gutiérrez en Van Ginkel kunnen een rol spelen in de tweede seizoenshelft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws