'Club Brugge kijkt wéér rond in Eredivisie en dringt vaarwater Groningen binnen'

'Club Brugge kijkt wéér rond in Eredivisie en dringt vaarwater Groningen binnen'

Gepubliceerd: zaterdag 19 december 2020 om 20:23za 19-12-2020 om 20:23

FC Groningen krijgt internationale concurrentie in de strijd om Abdou Harroui. Ook Club Brugge is geïnteresseerd in de Spartaan, weet RTV Rijnmond-journalist Dennis van Eersel te melden in de talkshow FC Rijnmond.

FC Groningen ondernam afgelopen tevergeefs pogingen om Harroui over te nemen van Sparta en volgt de Jong Oranje-international nog steeds. De regerend landskampioen van België heeft zich nu dus ook in de strijd gemengd. "Er is nog geen concreet bod binnengekomen van Club Brugge. Maar het is wel een club die al geïnformeerd heeft naar hem", aldus Van EerselBlauw-Zwart heeft in het recente verleden vaker in de Eredivisie rondgesnuffeld: onder meer Ruud Vormer en Noa Lang spelen dit seizoen in het Jan Breydelstadion.

Het lijkt hoe dan ook uitgesloten dat Harroui ook na afloop van dit seizoen nog op Spangen te bewonderen is. De 22-jarige Leidenaar speelde zaterdag tegen – uitgerekend – FC Groningen zijn dertiende Eredivisie-duel van het seizoen en was tot dusver goed voor vijf treffers en één assist. Zijn contract loopt nog door tot medio 2022.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws