'Heerenveen komt er niet uit met Djurgardens en kijkt verder op de transfermarkt'

'Heerenveen komt er niet uit met Djurgardens en kijkt verder op de transfermarkt'

19-12-2020 23:53
14

SC Heerenven zal zijn vizier verleggen in de zoektocht naar een nieuwe keeper. De Friezen waren bezig met de 24-jarige Noor Per Kristian Bratveit, maar de enkelvoudig international van Noorwegen zal niet naar het Abe Lenstra Stadion komen.

Bratveit is bij zijn Zweedse werkgever Djurgardens IF op de bank beland: vanuit Zweden sijpelde al het nieuws door dat Heerenveen hem op het oog had, als concurrent voor Erwin Mulder. Beide clubs zijn vervolgens in gesprek gegaan, maar volgens de Leeuwarder Courant konden ze het niet eens worden. Bratveit staat nog twee jaar onder contract en Heerenveen wilde niet het bedrag op tafel leggen dat Djurgardens in zijn hoofd had.

Heerenveen hoopt tijdens de komende transferperiode alsnog een nieuwe sluitpost aan de selectie toe te voegen. De afgelopen zomer teruggehaalde Mulder miste dit seizoen nog geen minuut. Als de 31-jarige eerste keus wegvalt, moet de ploeg van Johnny Jansen echter terugvallen op de onervaren Jan Bekkema, Marijn Dijkstra en Jaimy Kroesen.