Linssen: 'Eer om met deze man te werken, zijn gedrevenheid en passie zijn mooi'

Linssen: 'Eer om met deze man te werken, zijn gedrevenheid en passie zijn mooi'

20-12-2020 08:34
38

De start van Bryan Linssen bij Feyenoord gaat nog niet zoals veel fans het zich aan het begin van dit seizoen voor hadden gesteld. De aanvaller, die het zondag opneemt tegen zijn oude ploeg Vitesse, geeft aan dat hij er alles aan blijft doen om te slagen in De Kuip.

Linssen speelde noodgedwongen veel wedstrijden in de spits bij afwezigheid van Nicolai Jörgensen. Hier liet hij niet zijn beste spel zien, weet hij zelf ook. "Het is niet de vraag of ik het wel of niet aankan. Ik wil mijn stinkende best doen, alles geven voor Feyenoord en ik denk dat niemand kan zeggen dat ik dat niet doe", vertelt Linssen in gesprek met de NOS

Wedden

Meer odds

Feyenoord neemt het zondag op tegen de oude club van Linssen: Vitesse. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik met plezier kijk naar Vitesse dit seizoen", vervolgt de aanvaller. "Veel vreugde, aanval in het spel, druk zetten en veel kansen: dat is mooi. Ik gun ze het succes van harte, want er zitten nog veel vrienden van me. Alleen zondag even niet."

Linssen weet dat dit het laatste seizoen is dat hij te maken krijgt met Dick Advocaat bij Feyenoord. "Het is een eer om met deze man te werken. Zijn gedrevenheid en passie: dat is gewoon mooi. Ik begrijp ook dat hij wel wil stoppen, maar ik ben blij dat ik hem mee heb mogen maken", sluit hij af.