Huntelaar over plotselinge aankondiging: 'Gaat nu landen, daarna zien we wel'

Huntelaar over plotselinge aankondiging: 'Gaat nu landen, daarna zien we wel'

20-12-2020 18:09
20

Klaas-Jan Huntelaar heeft de geruchten over een mogelijke rentree bij De Graafschap ook meegekregen. De Superboeren hopen de 37-jarige spits terug naar De Vijverberg te halen, ook al heeft Huntelaar onlangs al aangekondigd dat hij na dit seizoen waarschijnlijk gaat stoppen.

De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp nodigde de 76-voudig international al uit voor een kop koffie in Doetinchem. "Ik hoorde het en ik kreeg het mee. Maar de focus ligt het komende half jaar nog op Ajax. En niks anders", liet Huntelaar na de 2-4 zege op ADO Den Haag weten aan FOX Sports.

Wat er daarna gaat gebeuren, is nog even onduidelijk. Huntelaar liet na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle plotseling weten dat hij zou gaan stoppen, maar houdt nog steeds op een kiertje. "Voetbal is het leukste wat er is. Maar ik ben al zó lang bezig en uiteindelijk moet je een keer een knoop doorhakken. Dat gebeurde eigenlijk op dat moment", aldus The Hunter. "Ik had er al over nagedacht, maar op dat moment kwam het in één keer naar buiten, omdat hij (interviewer Hans Kraay junior, red.) ernaar vroeg. Het gaat nu een beetje landen en dan zien we later wel weer verder."