Zidane wil niet reageren op controversiële handsbal: 'Zo gaat dat nou eenmaal'

Zidane wil niet reageren op controversiële handsbal: 'Zo gaat dat nou eenmaal'

21-12-2020 08:11 Laatste update: 22-12-2020 09:20
14

Zinédine Zidane wilde na afloop van de uitwedstrijd tegen Eibar (1-3) niet reageren op de controversiële handsbal van zijn aanvoerder Sergio Ramos. De coach van Real Madrid vindt dat het niet aan hem is om te oordelen of het wel of geen strafschop was.

"Ik ga me er zoals altijd niet mee bemoeien", stelt Zidane na afloop tegenover Marca. "De scheidsrechter neemt de beslissingen, zo gaat het nou eenmaal. Het belangrijkste is dat de scheidsrechter zeker van zijn zaak was", aldus Zidane, die tegen Eibar voor de vierde keer op rij een competitiewedstrijd in de Primera División wist te winnen met Real.

Zidane was is zijn nopjes na afloop. "Ik ben eigenlijk tevreden over alles. We begonnen fucking brilliant aan de wedstrijd! We maakten twee snelle doelpunten, maar daarna had Eibar een aantal gevaarlijke momenten."

Na het doelpunt van Garcia Kike stond het lang 1-2 in Eibar. In de absolute slotfase besliste Lucas Vásquez het duel in het voordeel van De Koninklijke. Real staat op de tweede plaats met evenveel punten als koploper Atlético Madrid. De ploeg van Diego Simeone heeft echter nog twee wedstrijden tegoed ten opzichte van de ploeg van Zidane.