Ten Hag deelt hoopvol Kudus-nieuws en wil niet praten over PSV-thuis

Ten Hag deelt hoopvol Kudus-nieuws en wil niet praten over PSV-thuis

Gepubliceerd: maandag 21 december 2020 om 10:47ma 21-12-2020 om 10:47

De kans is aanwezig dat Mohammed Kudus woensdag zijn rentree gaat maken voor Ajax. Dat heeft trainer Erik ten Hag na de wedstrijd tegen ADO Den Haag (2-4 winst) laten weten. Kudus liep tegen Liverpool een meniscusblessure op.

Het leek erop dat de Ghanees pas in 2021 weer aan kon sluiten, maar Ajax deelde vorige week dat hij zijn rentree op het trainingsveld al heeft gemaakt. Mogelijk lonken er woensdag tegen Willem ll zelfs al speelminuten. "Wellicht Kudus, maar dat moet we de komende dagen bekijken", reageert Ten Hag op de persconferentie op de vraag of er nog spelers aansluiten.

Ajax speelt woensdag tegen Willem ll de laatste wedstrijd van het jaar. De competitie wordt op 10 januari hervat met de topper tegen PSV, maar daar wil Ten Hag liever niet over praten. "Ik wil daar niet teveel over uitweiden, omdat we woensdag een hele belangrijke wedstrijd spelen. Als ik dat doe, doen mijn spelers dat ook."

"Alles moet gericht zijn op woensdag. Je ziet hoe moeilijk het is als de aandacht even verslapt. Dat moet een les zijn, dus ik richt me op woensdag. De trainer heeft alles op de achtergrond wel al in de steigers gezet."

De kans bestaat ook dat niet iedere speler van Ajax vrij is met de feestdagen. "Dat bekijken we per speler, wat ze nodig hebben. Dat verschilt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws