Update: Twente weet niets van tussentijds vertrek Lamprou, 'situatie onveranderd'

Update: Twente weet niets van tussentijds vertrek Lamprou, 'situatie onveranderd'

Gepubliceerd: maandag 21 december 2020 om 12:19ma 21-12-2020 om 12:19

Laatste update: maandag 21 december 2020 om 12:20ma 21-12-2020 om 12:20

FC Twente neemt na een paar maanden alweer afscheid van Lazaros Lamprou. Dat melden ELF Voetbal en TC Tubantia. De Griekse huurling wordt door PAOK Saloniki teruggehaald.

Dat Lamprou terug zou gaan naar PAOK zat er na de woorden van trainer Ron Jans al een beetje in. De middenvelder komt in Enschede niet aan spelen toe. "We moeten kijken wat we in de tweede helft van het seizoen van beide kanten willen. Een afscheid? Dat ligt vooral aan Lazaros zelf. Als er te weinig perspectief is en hij voelt zich niet gelukkig, dan is het niet makkelijk", zei Jans tegen RTV Oost.

Volgens ELF gaat Lamprou ook daadwerkelijk vertrekken bij Twente. Tubantia schrijft dat de kans groot is. Hij wordt door PAOK teruggehaald. Lamprou heeft bij PAOK nog een contract tot de zomer van 2023. De huurovereenkomst met Twente liep tot het einde van dit seizoen.

Update: FC Twente weet niets van een tussentijds vertrek van Lazaros Lamprou. Dat laat een woordvoerder van de Enschedese club weten in gesprek met RTV Oost. "Er is niets veranderd ten opzichte van vorige week wat betreft de situatie rondom Lamprou", is de korte reactie vanuit de club. Lamprou moet het vooralsnog doen met een plek op de bank bij Twente. Trainer Ron Jans geeft de voorkeur aan Queensy Menig.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Snap jij deze move?

Ja
76%
Nee
24%
(625 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws