'RKC had meer balbezit dan PSV, hoe kan PSV dan goed spelen? Dat kán toch niet!'

'RKC had meer balbezit dan PSV, hoe kan PSV dan goed spelen? Dat kán toch niet!'

Gepubliceerd: maandag 21 december 2020 om 12:11ma 21-12-2020 om 12:11

René en Willy van de Kerkhof zijn het niet bepaald met elkaar eens na de 1-4 overwinning van PSV op bezoek bij RKC Waalwijk. René was best tevreden over het vertoonde spel, terwijl Willy juist niet blij was. 

"Matig, heel matig", trapt Willy af in gesprek met Omroep Brabant. René haakt hier meteen op in. "Nou, dat valt wel mee. Als je in het eerste kwartier twee doelpunten maakt, moet je de wedstrijd op een gegeven moment dood maken. Dat lukte PSV niet helemaal, maar ik vond de ploeg niet matig spelen."

Willy vindt het vooral lastig te begrijpen dat PSV het balbezit liet aan RKC. "RKC had meer balbezit dan PSV! Hoe kan PSV dan goed spelen?! Dat kán toch niet! Die tweede helft... het is dat mijn vrouw me wakker hield, anders was ik in slaap gevallen. Je kunt toch niet zeggen dat de tweede helft leuk was om te zien? Als ik naar wedstrijden andere clubs kijk, zat daar veel meer vuur en spanning in. Daar werd ook meer aangevallen. Als ik naar PSV kijk... zeker de tweede helft was het spel matig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws