KNVB maakt speeldata voor tweede seizoenshelft in Eredivisie bekend

KNVB maakt speeldata voor tweede seizoenshelft in Eredivisie bekend

21-12-2020 17:40
22

De KNVB heeft de speeldata en tijden voor de tweede seizoenshelft bekendgemaakt. Het bekerduel tussen AZ en Ajax staat voor woensdag 20 januari om 21.00 uur op het programma. Het is de eerste keer dit seizoen dat ze elkaar treffen. Pas later volgen confrontaties in de competitie.

De bekerwedstrijden tussen FC Emmen - sc Heerenveen en Feyenoord - Heracles Almelo staan op dezelfde dag voor 16.30 uur en 18.45 uur op de planning. PSV speelt een dag eerder om 21.00 uur tegen FC Volendam. Op die dag worden ook MVV - Excelsior en Vitesse - ADO Den Haag afgewerkt. De laatste bekerwedstrijden van deze ronde gaan op donderdag 21 januari tussen NEC - Fortuna Sittard en VVV-Venlo - Go Ahead Eagles.

Wedden

Meer odds

Programma Eredivisie
De KNVB heeft ook het resterende Eredivisie-programma vastgesteld. FC Emmen en FC Twente trappen op zaterdag 9 januari om 18.45 uur af. In diezelfde speelronde staat ook de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Die wedstrijd begint om 16.45 uur. Drie dagen later, op woensdag 13 januari, speelt PSV weer een topper. Dan komt AZ op bezoek.

Op zondag 31 januari staan twee topduels op het programma: Feyenoord - PSV (14.30 uur) en AZ - Ajax (16.45 uur). Klik hier voor het volledige programma.