Post spuwt vuur na nederlaag bij PSV: 'Schandalig, die jongen is 1 meter 10!'

Post spuwt vuur na nederlaag bij PSV: 'Schandalig, die jongen is 1 meter 10!'

22-12-2020 22:18
68

Danny Post is na afloop van de met 4-1 verloren wedstrijd bij PSV niet te spreken over de manier waarop VVV-Venlo doelpunten weggeeft. De aanvoerder van de Venlonaren voelde dat er meer in zat in het Philips Stadion.

VVV kwam op voorsprong in Eindhoven door een goal van Jafar Arias, maar incasseerde nog voor rust de gelijkmaker. Christian Kum gaf op knullige wijze een strafschop weg, die door Philipp Max werd benut. "Het is niet de eerste keer dat Chris dit doet", verzucht Post voor de camera van FOX Sports. "Hij heeft heel veel ervaring, maar het is ook niet alleen in deze wedstrijd. Je doet het heel goed voor rust en dan geef je het zo weg."

Ook de 2-1 van PSV, een rake kopbal van Olivier Boscagli, riep woede op bij de Venlose captain. "Schandalig hoe dat bij die corner gaat! Je staat gewoon man op man, maar dan kopt hij hem er zo in. Als je een resultaat wil halen bij PSV kan dat echt niet gebeuren. Dat duel mag je niet verliezen, die jongen is 1 meter 10. Als je ze lang op 1-1 houdt kan er wat moois gebeuren, maar wij geven ze weer een cadeautje..."