Sparta-spelers genieten van pizza na overwinning op Twente: 'Hebben we verdiend'

Sparta-spelers genieten van pizza na overwinning op Twente: 'Hebben we verdiend'

23-12-2020 09:16
32

Deroy Duarte speelde dinsdagavond een belangrijke rol bij de 0-2 overwinning van Sparta Rotterdam op FC Twente. Hij is tevreden met zijn prestatie en was blij met de pizza's na de wedstrijd. Trainer Henk Fraser is blij met de ontwikkeling van zijn pupil.

FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert kon na de wedstrijd lachen om de Sparta-spelers, die aan het genieten waren van pizza in de kleedkamer. "We hebben vandaag een goede wedstrijd gespeeld dus ik denk dat we het wel verdiend hebben", lacht Duarte. "Het was een smerige wedstrijd, we hebben de beuk erin gegooid en probeerden zoveel mogelijk duels te winnen. We hebben niet goed gevoetbald, maar wel gewonnen."

Duarte had een belangrijk aandeel in de overwinning van Sparta. Hij schoot op prachtige wijze de 0-2 tegen de touwen. "Hij ging er lekker in. Toen ik schoot dacht ik al: deze gaat erin. Het was op gevoel, je moet snel handelen. Het gaat vanzelf."

Sparta-trainer Fraser geniet van Duarte, zo geeft hij na de wedstrijd aan. "Ik ben hartstikke tevreden met de ontwikkeling van Deroy. De laatste maanden was het voor mij te vlak: hij zat vaak in niemandsland voor mijn gevoel. Dat is de kern van het verhaal: hij vindt dat ik hem nu vertrouwen geef. Nee, hij eist het op."