Zaakwaarnemer deelt spiegelselfie uit Barcelona, 'ook Ajax wil Rapid-parel Demir'

Zaakwaarnemer deelt spiegelselfie uit Barcelona, 'ook Ajax wil Rapid-parel Demir'

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2020 om 15:40wo 23-12-2020 om 15:40

De naam van Ajax is opgedoken in een nieuwsbericht van het Oostenrijkse Kronen Zeitung: de Amsterdammers zouden interesse hebben in het zeventienjarige Rapid Wien-talent Yusuf Demir. FC Barcelona lijkt echter de beste papieren te hebben.

De belangen van Demir worden behartigd door SBE Management, het bedrijf waarvoor onder meer Emre Öztürk werkzaam is. Deze postte een opmerkelijke foto via Facebook: een spiegelselfie met een FC Barcelona-logo en de tekst 'ready for meeting'.

Volgens Kronen Zeitung was Öztürk naar Barcelona afgereisd om over Demir te praten. De zeventienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen in het betaald voetbal en is dit seizoen definitief doorgebroken. De Oostenrijkse jeugdinternational ligt nog tot medio 2022 vast en gaat naar verwachting aan het einde van het seizoen vertrekken, zodat Rapid Wien nog een transfersom kan incasseren.

Barça is dus al in gesprek met de zaakwaarnemer van Demir, die echter ook elders in Europa is opgevallen. Volgens de berichtgeving zijn – onder andere – ook Ajax en Manchester United 'an Demir dran'. Of Ajax deze concurrentiestrijd kan winnen, is echter nog maar zeer de vraag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws