'Arsenal is een degradatiekandidaat, ze zullen zich afvragen wat er nu gebeurt'

'Arsenal is een degradatiekandidaat, ze zullen zich afvragen wat er nu gebeurt'

Gepubliceerd: woensdag 23 december 2020 om 18:03wo 23-12-2020 om 18:03

Sam Allardyce bereidt zich met West Bromwich Albion voor op een clash met mede-degradatiekandidaat Arsenal. Dat zegt de ervaren Brit zelf. Arsenal presteert dramatisch in de Premier League

Arsenal heeft al tien Premier League-wedstrijden op rij niet gewonnen en staat op een troosteloze vijftiende plaats in Engeland, met slechts vier punten boven de degradatiestreep. "Of Arsenal een degradatiekandidaat is? Absoluut. Als ze bij de onderste acht staan, ja. Als je verslagen wordt door Manchester City, ook al was dat niet in de Premier League, doet wat met het zelfvertrouwen van de Arsenal-spelers", zegt Allardyce, die met West Brom negentiende staat.

"Ze zullen zich afvragen wat er nu gebeurt, waarom ze zo laag staan. Ze vragen zich af wat er voor nodig is om hieruit te komen", zegt Allardyce. "Ik weet wat ervoor nodig is. Ik hoop mijn spelers te kunnen motiveren om eruit te komen."

"Ik hoop dat we het Arsenal moeilijk kunnen maken, omdat ze weinig zelfvertrouwen hebben. We gaan proberen van ze te winnen, net als dat we van alle andere clubs uit de onderste acht willen verslaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Arsenal een degradatiekandidaat?

Ja
65%
Nee
35%
(710 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws