Ajax verspeelt punten tegen Willem II: 'Zo is het nog te veel op goed geluk'

Ajax verspeelt punten tegen Willem II: 'Zo is het nog te veel op goed geluk'

24-12-2020 08:14 Laatste update: 08:14
92

Klaas-Jan Huntelaar baalt als een stekker van het 1-1 gelijkspel van Ajax op bezoek bij Willem II. De spits verwijt zijn ploeg een gebrek aan doorzettingsvermogen en geeft aan dat hij geen lange winterstop nodig heeft dit seizoen.

Ajax en Willem II stapten woensdagavond met een 1-1 eindstand van het veld in het Koning Willem II Stadion, tot frustratie van Huntelaar. "We gaan meer op zeker en dan creëer je gewoon minder...", vertelt hij voor de camera van AT5. "We spelen op die 0-1. Dan zie je dat er een balletje verkeerd valt en dan is het 1-1."

Het matige resultaat komt volgens Huntelaar door de mentaliteit van de Ajax-spelers. "Het heeft alleen maar te maken met hoe we zelf het veld opstappen. Je moet niet tevreden zijn met 0-1, we moeten die tweede maken. Dan is de wedstrijd over. Zo is het nog te veel op goed geluk. We moeten naar onszelf kijken, beter spelen. Gewoon door blijven gaan, dan ben ik ervan overtuigd dat je zo'n wedstrijd wint."

Een lange winterstop krijgen de spelers van Ajax en Willem II na de wedstrijd van woensdag niet. Dat is volgens Huntelaar ook helemaal niet nodig. "Gewoon door blijven gaan en lekker trainen", sluit hij af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie