'Tottenham Hotspur-linksback Rose is gearresteerd door Engelse politie'

'Tottenham Hotspur-linksback Rose is gearresteerd door Engelse politie'

24-12-2020 10:21 Laatste update: 10:27
16

Tottenham Hotspur-speler Danny Rose is gearresteerd. Hij was betrokken bij een auto-ongeluk en mag van geluk spreken dat hij ongedeerd is. Dat melden Engelse media.

Het ongeluk gebeurde rond donderdagochtend 05.00 uur Nederlandse tijd in Northampton. Volgens The Sun is Rose er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar zijn auto niet. De achterbumper ligt er vanaf en ook mist de auto van Rose een wiel. Hij is gecrasht omdat hij veel te hard reed. Rose (30) kwam de alcoholtest door, maar werd wel gearresteerd en meegenomen voor verhoor. 

Wedden

Meer odds

Een woordvoerder van de politie in Northampton bevestigt het incident, maar laat in het midden of het om Rose gaat. "Blijkbaar heeft hij zijn auto in de berm gereden", zegt een bron. "De auto was erg beschadigd en had nog maar drie wielen. Hij mag van geluk spreken dat hij het heeft overleefd. Hij heeft een alcoholtest gedaan, maar kwam niet in de buurt van de alcoholgrens. Maar de politie heeft hem gearresteerd voor gevaarlijk rijden en maakte zich zorgen om zijn toestand."

Rose heeft onder José Mourinho geen basisplaats meer en zit vaak niet eens meer bij de wedstrijdselectie.