'Technisch directeur van Hellas Verona wil transfervrij toeslaan bij Feyenoord'

'Technisch directeur van Hellas Verona wil transfervrij toeslaan bij Feyenoord'

24-12-2020 15:10
54

Jordy Wehrmann staat in de belangstelling van Hellas Verona. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Tony D'Amico, technisch directeur van de Italianen, doet vaker zaken met het oog op toekomstige financiën en hoopt dat in de zomer van 2021 weer te kunnen doen.

De 21-jarige Wehrmann loopt na dit seizoen uit zijn contract in De Kuip en dat is koren op de molen van Hellas Verona. De Italianen willen de middenvelder graag transfervrij overnemen in de hoop later geld aan hem te kunnen verdienen. Daar slaagde de technisch directeur eerder ook al in met ex-Feyenoorder Sofyan Amrabat, die bij Club Brugge voor weinig geld werd weggehaald en daarna voor bijna twintig miljoen euro werd doorverkocht aan Fiorentina.

Dick Advocaat, de trainer van Feyenoord, doet dit seizoen af en toe een beroep op de middenvelder uit Den Haag. Tot dusver stond Wehrmann één keer in de basis in een competitiewedstrijd en mocht hij vier keer invallen. Daarnaast speelde hij negentien minuten mee in de Europa League. Vorig seizoen was de middenvelder nog op huurbasis actief voor FC Dordrecht, waar hij 22 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelde.

Het is nog niet bekend of de Rotterdammers graag door willen met Wehrmann, die volgens Italiaanse media ook de interesse van AS Roma zou hebben gewekt.