Jansen gecharmeerd van Utrecht-aanvaller: 'Altijd dreigend met zijn snelheid'

Jansen gecharmeerd van Utrecht-aanvaller: 'Altijd dreigend met zijn snelheid'

24-12-2020 17:25 Laatste update: 19:16
54

Pascal Jansen speelt zondagmiddag met AZ de allerlaatste competitiewedstrijd van de Eredivisie in het kalenderjaar 2020 tegen FC Utrecht. De trainer van de Alkmaarders verwacht een spannende strijd in de Galgenwaard.

"Misschien is het voor Utrecht nog niet helemaal het seizoen wat ze hadden gehoopt, maar het is wel gewoon een goede ploeg", stelt Jansen tegenover NH Sport. "Ze hebben gewoon hele goede spelers, al valt het me wel op dat ze wat moeizaam scoren."

Wedden

Meer odds

Jansen is vooral gecharmeerd van één Utrechter. "Gyrano Kerk vind ik een goede speler. Hij is altijd heel dreigend met zijn snelheid." Naast Kerk vindt Jansen dat Simon Gustafson en de nog niet fitte Adam Maher behoren tot de blikvangers van FC Utrecht.

De oefenmeester van AZ hoopt zondag gewoon te kunnen beschikken over Timo Letschert. De verdediger viel afgelopen woensdag geblesseerd uit in het duel met Vitesse, maar lijkt het treffen met Utrecht te gaan halen.

Jansen moet het zondag wel doen zonder de nog altijd geblesseerde Dani de Wit, Jonas Svensson en Bruno Martins Indi. FC Utrecht - AZ begint zondagmiddag om 14:30 uur.