Feyenoord beloont talenten: Uiteindelijk moet ik ervoor zorgen dat ik daar blijf

Feyenoord beloont talenten: "Uiteindelijk moet ik ervoor zorgen dat ik daar blijf"

25-12-2020 11:33 Laatste update: 11:37
41

Vlak voor het ingaan van de feestdagen heeft Feyenoord nog de contracten van keeperstalenten Thijs Jansen en Tein Troost verlengd. De twee doelmannen reageren op de website van de Rotterdammers verheugd op hun verlengde verblijf in de Kuip.

De twee talenten spelen bij Feyenoord Onder 21, en trainen mee bij het eerste elftal. Hun nieuwe contracten lopen door tot medio 2023. "Dit maakt me heel blij en heel trots", zegt de negentienjarige Jansen (foto) in een reactie op zijn verlenging. "Ik mocht op een gegeven moment meetrainen bij het eerste en ben er vanaf dat moment eigenlijk bijgebleven. De andere keepers helpen me met van alles. Ik merk dat ik daar echt beter van word."

Ook Troost heeft mogen ruiken aan het eerste elftal en voelt het vertrouwen van de club. "Dat is voor mij heel belangrijk. Ik voel me hier lekker, krijg echt de kans om me verder te ontwikkelen. Het meetrainen bij het eerste zie ik als een beloning. Uiteindelijk moet ik ervoor zorgen dat ik daar blijf", aldus Troost, die sinds 2019 voor Feyenoord speelt. Jansen maakt sinds 2014 deel uit van de Feyenoord-academie.