'Atalanta wil Ajax en PSV aftroeven in transferstrijd: bod van zeven miljoen'

'Atalanta wil Ajax en PSV aftroeven in transferstrijd: bod van zeven miljoen'

Gepubliceerd: vrijdag 25 december 2020 om 11:44vr 25-12-2020 om 11:44

Laatste update: vrijdag 25 december 2020 om 11:55vr 25-12-2020 om 11:55

Atalanta Bergamo maakt serieus werk van de komst van Anel Ahmedhodzic. Dat is slecht nieuws voor Ajax en PSV, die die eind november hun interesse in de 21-jarige verdediger van Malmö FF zouden hebben uitgesproken.

Atalanta zou volgens Kvällsposten zeven miljoen euro willen neertellen voor de Zweedse kampioen, die door de Zweedse sportjournalisten is uitgeroepen tot Verdediger van het Jaar en Jonge Speler van het Jaar. Ahmedhodzic, international van Bosnië, zou ook in de belangstelling staan van AC Milan en Chelsea.

Zijn zaakwaarnemer Markus Rosenberg, oud-speler van Ajax, sprak vorige maand over de interesse in Ahmedhodic. "Die interesse is enorm. Het gaat bijna dagelijks over Anel. Het zijn niet altijd clubs die bellen, maar het kunnen ook agenten zijn of mensen met connecties bij clubs", aldus Rosenberg tegen Sydsvenskan.

Een beslissing lijkt binnenkort gemaakt te gaan worden. Rosenberg: "Alle clubs met interesse volgen Anel al een tijdje en weten dus wat ze in huis kunnen halen. In de winterstop gaan we luisteren naar de verschillende aanbiedingen die we binnenkrijgen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws