Klopp reageert op 'ontevreden' Salah: 'Maar één goede reden om te vertrekken'

Klopp reageert op 'ontevreden' Salah: 'Maar één goede reden om te vertrekken'

26-12-2020 10:16 Laatste update: 12:14
69

Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft gereageerd op de geruchten rondom het mogelijke vertrek van sterspeler Mohamed Salah. De Egyptische vleugelaanvaller is naar verluidt niet tevreden bij The Reds en sluit een vertrek bij de regerend landskampioen niet uit.

Salah baalt van het feit dat hij tijdens het Champions League duel met FC Midtylland van 9 december de aanvoerdersband niet mocht dragen bij afwezigheid van Jordan Henderson, James Milner, Virgil van Dijk en Georgino Wijnaldum.

Klopp gaf de band aan rechtsback Trent Alexander-Arnold en hoorde later pas dat Salah zeer teleurgesteld was over die beslissing. "Voor die wedstrijd in Denemarken realiseerde ik me niet hoe belangrijk zo'n aanvoerdersband kan zijn voor spelers", vertelt de Duitser op de persconferentie, voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen West Bromich Albion.

De coach is echter niet bang dat Salah op korte termijn zal vertrekken bij Liverpool. "De enige reden om Liverpool op dit moment te verlaten is het weer. Welke andere reden kan er zijn? Dit is één van de grootste clubs ter wereld!"

"We betalen goed, we hebben een sensationeel stadion met geweldige supporters over de hele wereld en we spelen in het rood, de mooiste kleur in het voetbal", aldus Klopp. Liverpool neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen West Bromich Albion. De wedstrijd tussen de nummer één en negentien van de Premier League begint om 17.30 uur.