VVV gaat transfermarkt op in januari: 'Enkele kandidaten, maar nog geen akkoord'

VVV gaat transfermarkt op in januari: 'Enkele kandidaten, maar nog geen akkoord'

27-12-2020 09:56
25

VVV-Venlo is op zoek naar versterking voor het middenveld. Dat bevestigt Stan Valckx, die aangeeft dat er al wat lijntjes zijn uitgegooid. Van een akkoord met een speler is echter nog geen sprake.

"Wij hebben aan het begin van het seizoen gedacht om de nodige ervaring in de selectie te brengen, omdat we van de 25 spelers 10 spelers hebben die twintig jaar of jonger zijn", begint Valckx in een uitgebreid interview met het clubkanaal van VVV. "We vonden het belangrijk dat er een goede mix kwam. In de basis was het vrij smal, maar we kunnen het budget niet ver overschrijden."

De club uit Limburg is op zoek naar versterking voor het middenveld, zo geeft Valckx aan. "We zijn wat kwetsbaar als Danny Post geschorst is, soms is het makkelijk als je twee brekers op het middenveld hebt. We zijn aan het kijken naar een extra controleur. Uiteraard moet iedere speler die wij halen op meerdere posities kunnen spelen. Daar zijn we nu naar aan het kijken, we hebben enkele kandidaten. Maar er is nog geen akkoord."