Update: Barcelona bevestigt, Messi heeft enkelklachten en slaat wedstrijd over

Update: Barcelona bevestigt, Messi heeft enkelklachten en slaat wedstrijd over

27-12-2020 16:34 Laatste update: 16:32
54

FC Barcelona moet het aanstaande dinsdag stellen zonder Lionel Messi, wanneer er om 19.15 uur wordt afgetrapt tegen Eibar. De Argentijn heeft van Ronald Koeman toestemming gekregen om een aantal extra dagen vakantie te vieren in Argentinië.

Dat melden meerdere Spaanse media, waaronder El Mundo Deportivo. Messi mag wat langer in Argentinië blijven om te genieten van een korte vakantie. De andere spelers van Barcelona keerden zondag terug bij de club na een vrije periode van vier dagen. Messi miste dit seizoen nog geen wedstrijd in de Spaanse competitie. Tegen Real Betis zat hij op de bank, om na rust het verschil te maken.

Wedden

Meer odds

Koeman heeft Messi tegen Eibar niet nodig. De aanvaller keert na het Primera División-duel terug in de selectie en kan in de uitwedstrijd tegen Huesca, op 3 januari, weer in actie komen. Koeman kan tegen Eibar ook geen beroep doen op Gerard Piqué, Ansu Fati en Sergi Roberto. Ousmane Dembélé keert mogelijk wel terug in de basis.

Update: FC Barcelona heeft bevestigd dat Messi dinsdag niet van de partij is tegen Eibar. De Argentijnse superster kampt met enkelklachten, laten de Catalanen weten, maar zal na de midweekse competitiewedstrijd vermoedelijk weer aansluiten.