Scholes fileert rechtsback van United: 'Er moeten toch betere opties zijn?'

Scholes fileert rechtsback van United: 'Er moeten toch betere opties zijn?'

27-12-2020 12:26
22

Paul Scholes is op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk van het spel van Victor Lindelöf bij Manchester United. De verdediger startte tegen Leicester City (2-2) als rechtsback. Scholes hoopt niet dat Ole Gunnar Solskjaer hem daar vaker op gaat stellen.

 "Lindelöf als rechtsback, ik denk dat we dat niet vaker gaan zien", begint Scholes na de wedstrijd tegen Leicester voor de camera van BT Sport. "Ik hoop in ieder geval dat we het niet weer gaan zien. Er moet toch echt een betere optie zijn dan dat."

Wedden

Meer odds

Scholes was niet te spreken over de tactische keuzes van Solskjaer tegen Leicester. De voormalig United-middenvelder zag dat de manager zijn beste spelers op de bank liet beginnen. "United, echt... Ik vond dat ze beter waren nadat ze de wissels hadden doorgevoerd. Ze lieten de beste spelers op de bank beginnen. Cavani was uitstekend, Pogba maakte ook een verschil. Greenwood zat ook op de bank en kwam er niet in. Ik denk niet dat United in de positie zit om die spelers uit het elftal te laten."

De wedstrijd tussen Leicester en United in het King Power Stadium eindigde in een 2-2 gelijkspel.