'Pochettino heeft handtekening gezet bij PSG, ontslag Tuchel nog niet bevestigd'

'Pochettino heeft handtekening gezet bij PSG, ontslag Tuchel nog niet bevestigd'

28-12-2020 07:05
6

Alles wijst erop dat Thomas Tuchel binnen afzienbare tijd ontslagen wordt door Paris Saint-Germain, maar de definitieve bevestiging van de club uit Parijs laat nog op zich wachten. Ondertussen zou Mauricio Pochettino zijn handtekening al onder een PSG-contract hebben gezet, waardoor hij de opvolger wordt van de Duitse coach.

Met dat nieuws pakt transferexpert Fabrizio Romano van Sky Sport Italia uit. Het Duitse BILD wist voor de Kerst al te melden dat Tuchel, ondanks een 4-0 overwinning op Strasbourg, het veld moest ruimen bij de grootmacht uit Parijs. Nog geen uur later kwam al naar buiten dat Pochettino zijn opvolger moest worden. De Argentijn heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een contract bij PSG, maar de club moet het ontslag van Tuchel nog officieel naar buiten brengen.

De club uit Parijs zou al wel overeenstemming hebben bereikt met Tuchel over het ontbinden van zijn contract. De oefenmeester krijgt ongeveer zes miljoen euro mee van eigenaar Nasser Al Khelaifi. Naar verluidt lonkt er al snel een nieuwe klus voor Tuchel: hij is in beeld als mogelijke opvolger van Frank Lampard bij Chelsea.