Gerucht uit Italië: Roma overweegt Kluivert voortijdig terug te halen van Leipzig

Gerucht uit Italië: Roma overweegt Kluivert voortijdig terug te halen van Leipzig

28-12-2020 07:51
18

Opvallend nieuws uit Italië. AS Roma zou overwegen om Justin Kluivert al in januari terug te halen van zijn verhuurperiode bij RB Leipzig. De Nederlandse aanvaller kwam onder Julian Nagelsmann in twaalf officiële wedstrijden in actie, maar daarvan begon hij er slechts drie in de basis.

Volgens Il Tempo denkt Roma er daarom over na om Kluivert weer terug te halen. Een kans in de hoofdmacht lijkt de aanvaller echter niet te krijgen: de Italiaanse club wil naar verluidt meteen op zoek naar een nieuwe club voor Kluivert. De Giallorossi vinden het belangrijk dat de Nederlander de nodige speelminuten krijgt om zich door te ontwikkelen.

De voormalig Ajacied is niet de enige speler die een terugkeer zou kunnen maken naar Roma. La Gazzetta dello Sport meldt dat Stephan El Shaarawy mogelijk een transfer gaat maken naar zijn oude club. De Italiaan staat op het moment onder contract bij het Chinese Shanghai Shenhua. Roma probeerde hem in oktober al binnen te hengelen, maar de transfer viel op Deadline Day in het water.