Update: Hahn gaat tekenen in België: 'Hij wordt concurrent van Wellenreuther'

Update: Hahn gaat tekenen in België: 'Hij wordt concurrent van Wellenreuther'

28-12-2020 09:43 Laatste update: 10:34
33

RSC Anderlecht staat op het punt om Warner Hahn (28) in huis te halen. De doelman, in het verleden actief voor onder meer Feyenoord en sc Heerenveen, zat de afgelopen maanden zonder club.

La Dernière Heure meldt dat Hahn de topkandidaat is om de nieuwe doelman te worden van Anderlecht. Door de blessure van Hendrik Van Crombrugge was Paars-Wit op zoek naar een concurrent voor Timon Wellenreuther. Hahn, wiens contract bij Heerenveen in juli afliep, kan transfervrij de overstap maken en kost de Belgische topclub daarom geen transfersom.

Hahn gaf eerder al aan graag weer aan de slag te gaan, maar de juiste ploeg meldde zich niet. Hij ondergaat maandag echter een medische keuring bij Anderlecht, de ploeg waar ook zijn oud-ploeggenoot Michel Vlap onder contract staat. Mocht de keeper deze tests doorstaan, kan hij een contract ondertekenen.

Update 10.34 uur: De transfer van Warner Hahn naar RSC Anderlecht is zo goed als rond. Zaakwaarnemer Revien Kanhai zegt tegenover Voetbal International dat alleen de medische keuring nog roet in het eten kan gooien. "Warner wordt de concurrent van Timon Wellenreuther en indien de samenwerking van beide kanten goed gevalt is er de intentie om na dit seizoen langer met elkaar door te gaan", klinkt het. De doelman gaat voor een half jaar tekenen in Brussel.