Ajax krijgt spits voor twaalf miljoen aangeboden: 'Ze weten wat hij moet kosten'

Ajax krijgt spits voor twaalf miljoen aangeboden: 'Ze weten wat hij moet kosten'

28-12-2020 18:45
244

De Braziliaan Brenner is voor twaalf miljoen euro exclusief bonussen aangeboden bij Ajax. Dat meldt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. Hij vraagt zich af of Ajax Brenner op gaat halen bij São Paulo.

De zaakwaarnemer van Brenner noemde Ajax al als mogelijke bestemming. Verweij weet dat er contact is. "Dat is wel een interessant verhaal. Hij wordt in januari 21 jaar en is op dit moment topscorer van de Braziliaanse competitie (elf goals in 21 wedstrijden, red.)", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Hij is daadwerkelijk aangeboden, maar moet wel veel kosten: twaalf miljoen euro plus bonussen. Als je naar het trackrecord van São Paulo kijkt, dus naar Antony en Neres, dan is het misschien wel drie keer prijs als je daar winkelt. Het schijnt een hele goede spits te zijn. Hij is bekend bij Ajax en ook aangeboden. Ze weten wat hij moet kosten. De beslissing ligt bij Ajax."

"Er worden clubs genoemd die hem op de korrel zouden hebben, dat was bij Antony ook zo. Ajax staat er wel goed op in Brazilië. Spelers en zaakwaarnemers vinden het interessant om naar Ajax toe te gaan. Dus voor deze prijs is hij van Ajax. Of ze het gaat doen, weet ik niet."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie