Blind trapt op de rem na Oranje-vraag: 'Een goede maand, waar hebben we het over?'

Blind trapt op de rem na Oranje-vraag: 'Een goede maand, waar hebben we het over?'

29-12-2020 11:10
63

Danny Blind denkt niet dat Anwar El Ghazi zijn plafond heeft bereikt. De 25-jarige aanvaller van Aston Villa scoorde in december al vijf keer in de Premier League, waarmee hij gelijke tred houdt met Liverpool-ster Mohamed Salah.

El Ghazi sleepte maandag een gelijkspel uit het vuur voor The Villans tegen Chelsea (1-1). "Het is ook wel een jongen, die als hij in goeden doen is en hij speelt in een voetballende ploeg, dan moet hij ook in een heel seizoen tussen de acht en twaalf goals maken. Want hij heeft een goed schot, hij is nu ook attent bij de tweede paal. Dat had hij vorige week ook al. Dus dan is het een jongen met scorend vermogen", vertelt Blind bij Ziggo Sport.

Blind wil echter niet meteen te hard van stapel lopen. Over een rentree van de tweevoudig international in Oranje houdt hij zich op de vlakte. "Nou ja, we hebben het nu over een goede maand. Waar hebben we het over? Laat hem nou lekker proberen om dit vol te houden. Hij zit in een leuke ploeg, met veel voetbal om hem heen. Dat klopt allemaal. Dan denk ik dat hij nog verder kan groeien."