Mourinho onthult: Bale moet komende weken aan zich voorbij laten gaan

29-12-2020 15:21
9

Tottenham Hotspur moet het de komende weken stellen zonder Gareth Bale. De Real Madrid-huurling heeft een kuitblessure opgelopen, zo meldt manager José Mourinho op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Fulham.

Bale werd in de eerste helft van het League Cup-duel met Stoke City (1-3 winst) naar de kant gehaald met een blessure. Onderzoek heeft uitgewezen dat de aanvaller de komende weken rust moet pakken. "Ik ga niet zeggen dat het een serieuze blessure is, maar hij is er wel een aantal weken uit", geeft Mourinho aan. Bale was in zijn minuten tegen Stoke wél trefzeker: hij maakte de 0-1.

De terugkeer van Bale naar zijn oude ploeg Tottenham is vooralsnog geen groot succes. De Welshman weet nog geen onuitwisbare indruk achter te laten en begint het merendeel van de wedstrijden op de bank.