Update: 'stage' bij oude club geslaagd, Wilshere tekent contract in Championship

Update: 'stage' bij oude club geslaagd, Wilshere tekent contract in Championship

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 18:24ma 18-01-2021 om 18:24

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 18:26ma 18-01-2021 om 18:26

Een opvallend gezicht op de training van AFC Bournemouth: Jack Wilshere traint de komende tijd mee bij de club uit het Championship. De 29-jarige middenvelder houdt zijn conditie op peil bij zijn oude club.

Wilshere speelde in het seizoen 2016/2017 op huurbasis voor Bournemouth en kwam tot 27 optredens in het shirt van The Cherries. Wilshere, in het verleden bestempeld als toptalent bij Arsenal, zit na zijn vertrek bij West Ham United zonder club. Hij wist de verwachtingen in Engeland nooit helemaal waar te maken, mede door een waslijst aan blessures.

Sinds deze week traint de middenvelder mee bij Bournemouth, in de hoop zich volledig fit bij een nieuwe club te kunnen melden. Het is niet bekend of beide partijen de intentie hebben om weer met elkaar in zee te gaan. In december leek het er nog op dat Wilshere mee zou gaan trainen bij het tweede elftal van Arsenal, maar dat ging vanwege alle maatregelen omtrent het coronavirus niet door.

Update: Jack Wilshere heeft een contract getekend bij Bournemouth. De middenvelder trainde mee bij The Cherries om zijn conditie op peil te houden, maakte een prima indruk en heeft maandag zijn handtekening gezet. Het wordt de tweede periode voor Wilshere bij Bournemouth: hij speelde er in het seizoen 2016/2017 ook al. Hij heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws