'Cagliari haalt verloren zoon terug: transfer voor Schöne op losse schroeven'

'Cagliari haalt verloren zoon terug: transfer voor Schöne op losse schroeven'

29-12-2020 18:50
9

Radja Nainggolan wordt door Internazionale opnieuw aan Cagliari verhuurd. Dat schrijft transferexpert Fabrizio Romano. Vorig seizoen speelde de Belg ook al tijdelijk op Sardinië en de club wilde hem graag opnieuw halen. Daar is nu de gelegenheid voor.

De deal is nog niet rond, maar de diverse Italiaanse media verwachten dat dat niet lang meer op zich laat wachten. Cagliari huurt Nainggolan zonder optie tot koop van de Nerazzurri, omdat de eilandbewoners dat niet zouden kunnen betalen. Een gebrek aan financiële armslag zorgde er eerder ook al voor dat de Belg niet op het oude nest terug kon keren.

Voor Inter is het geen probleem om 'Il Ninja' te verhuren, want hij kwam dit seizoen in vijf wedstrijden pas tot 45 minuten speeltijd voor de blauw-zwarte formatie uit Milaan. De club hoopt dat Nainggolan, net als vorig seizoen, weer kan opbloeien bij Cagliari. Hij heeft immers nog een contract tot medio 2022 in de modestad.

Het is onduidelijk of deze deal gevolgen heeft voor de eventuele overstap van Lasse Schöne naar Cagliari. De Deen zou Genoa kunnen verlaten voor de nummer vijftien van de Serie A, maar met Nainggolan is er een geduchte concurrent gehaald.