Update: Barça bevestigt vrees over Coutinho: Braziliaan moet onder het mes

Update: Barça bevestigt vrees over Coutinho: Braziliaan moet onder het mes

Gepubliceerd: woensdag 30 december 2020 om 10:32wo 30-12-2020 om 10:32

Laatste update: woensdag 30 december 2020 om 12:16wo 30-12-2020 om 12:16

Het is mogelijk foute boel met Philippe Coutinho. FC Barcelona dreigt de Braziliaanse aanvaller lang kwijt te zijn. Hij liep tegen Eibar (1-1) een blessure op en is er waarschijnlijk meerdere weken of zelfs maanden uit.

Dat melden SPORT en AS woensdag. Barcelona heeft nog niets via de officiële kanalen naar buiten gebracht en wacht de MRI-scan af, maar naar verluidt zit het niet goed: waarschijnlijk heeft Coutinho een meniscusblessure opgelopen en moet hij in het slechtste geval maanden revalideren. '¡Alarma Coutinho!', duidt SPORT de ernst aan.

In het slechtste geval moet Coutinho onder het mes en zou zijn afwezigheid op een maand of vier uit kunnen komen. Anders duurt het 'slechts' een paar weken. De blessure is linksom of rechtsom een grote tegenvaller voor trainer Ronald Koeman, die momenteel in de hoek zit waar de klappen vallen.

Barcelona heeft het jaar 2020 afgesloten met een zesde plaats in Spanje en dus staat Koeman onder grote druk.

Update: FC Barcelona heeft bekendgemaakt dat Philippe Coutinho een blessure aan zijn meniscus heeft opgelopen. De Braziliaan moet een artroscopie ondergaan. De Catalanen laten in het midden hoe lang de middenvelder precies is uitgeschakeld, maar het heeft er alle schijn van dat trainer Ronald Koeman de komende maanden geen beroep op hem kan doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Barcelona gaat zich nog herpakken

Ja
35%
Nee
65%
(742 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws