VoetbalPrimeur wenst iedereen een sportief, gelukkig en gezond 2021!

VoetbalPrimeur wenst iedereen een sportief, gelukkig en gezond 2021!

31-12-2020 21:00
204

Beste VP-bezoeker,

2020: het jaar van de voetbalbubbels in tijden van coronacrisis. De Premier League-bubbel, de La Liga-bubbel en de Champions League-bubbel, om in recordtempo de meest lucratieve competities ter wereld af te werken na de abrupte voetbalstop. De Eredivisie-bubbel, om ook in de tweede golf 'gewoon' door te kunnen voetballen, ondanks steeds strengere lockdownmaatregelen in de rest van Nederland. En vanavond: champagnebubbels, om dit bizarre jaar met een knal af te sluiten en te proosten op een veel beter 2021.

Natuurlijk, de stadions zijn dit jaar grotendeels leeggebleven. En wat missen we de emoties van de fans rond wedstrijden, de Eredivisie-nabespreking bij de koffieautomaat op maandagochtend, de Europese avondjes met vrienden in de kroeg. Maar we zijn ook dankbaar dat de voetbaltrein in crisistijden onverminderd door is blijven denderen. En dat voetbal, juist in een donker jaar als 2020, de verlichting, de afleiding en het vermaak biedt dat we zo goed kunnen gebruiken.

We kijken daarom ook vol goede moed naar 2021, een jaar waarin de fans hopelijk zullen gaan terugkeren in de stadions. Super January breekt volgende week aan en onze verslaggevers, redacteuren en analisten kunnen niet wachten om jullie mee te nemen in wat de mooiste competitiemaand in de Eredivisie belooft te worden.

Nieuw VP-jasje
Maar we kijken al veel verder dan januari. Achter de schermen zijn we druk bezig om de website van VoetbalPrimeur een nieuw jasje aan te meten. Een vers likje verf, met nieuwe features, om jullie nog beter te kunnen voorzien van het allerlaatste voetbalnieuws en achtergronden.

Video zal in 2021 een nog grotere rol gaan spelen bij VoetbalPrimeur. Je kunt sinds de zomer van dit jaar al de hoogtepunten van de Eredivisie, de Bundesliga en de Ligue 1 in onze videoplayer bekijken. Dit assortiment zal komend jaar alleen maar verder uitgebreid worden, met nóg meer relevante content, om jullie naast het laatste nieuws en de belangrijkste duiding, ook op visueel gebied te kunnen blijven informeren en amuseren.

Bedankt! 
We willen namens het hele team van VoetbalPrimeur jullie, de trouwe VP-community, ontzettend bedanken voor jullie steun dit jaar. Want ook toen al het voetbal stil werd gelegd en er alleen in Bhutan nog een bal rolde, kwamen jullie massaal naar onze website toe. We zijn jullie dankbaar dat jullie in 2020 de belangrijkste voetbalmomenten met ons wilden delen en kijken ernaar uit om dat in 2021 opnieuw te doen, met veel mooie verbeteringen en nieuwe features op komst.

Meer dan ooit werd er dit jaar gediscussieerd in onze comment-sectie. Maar er is natuurlijk altijd een baas boven baas. Met een totaal van 22.659 comments, een gemiddelde van liefst 62 (!) reacties per dag, is 'De rolleman' de user met de meeste comments in 2020 geworden! 'ouwe knakker' en 'Ganz' hebben ook een podiumplekje weten te bemachtigen, 'Kaar' en 'Smithsonian' completeren de top-vijf. Chapeau en bedankt aan al onze community-leden voor jullie enorme betrokkenheid!

Wij wensen jullie allemaal een sportief en gezond 2021! Gelukkig nieuwjaar!

Team VoetbalPrimeur