Twente staat open voor tweede vertrek en wil vervanger: 'Dan gaan we erop vooruit'

Twente staat open voor tweede vertrek en wil vervanger: 'Dan gaan we erop vooruit'

30-12-2020 13:02 Laatste update: 13:22
35

FC Twente gaat na Lazaros Lamprou vermoedelijk ook afscheid nemen van Alexander Jeremejeff. Volgens TC Tubantia is de kans groot dat de 27-jarige spits na de jaarwisseling niet terugkeert in Enschede.

Net als Lamprou valt ook Jeremejeff buiten de boot bij Twente. Hij werd afgelopen zomer gehuurd van Dynamo Dresden, maar kampte tijdens de voorbereiding met blessureleed. De Zweed verloor vervolgens de concurrentiestrijd van Ajax-huurling Danilo Pereira, die met elf doelpunten topscorer van de Eredivisie is. Voor Jeremejeff is daardoor geen perspectief in De Grolsch Veste.

Wedden

Meer odds

"Het is hetzelfde verhaal als bij Lamprou", zegt technisch directeur Jan Streuer tegen de krant. "Daarom vinden we het ook niet zo erg dat die jongens weg willen, want op een gegeven moment verliezen ze de motivatie. Daarvoor hoef je alleen maar naar de lichaamshouding te kijken."

Als Jeremejeff vertrekt, wil Twente wel een vervanger halen. "En die moet dan op alle drie posities voorin kunnen spelen. Die nieuwe speler heeft dan wel de motivatie, dus als we het goed doen, gaan we er dan met één nieuweling op vooruit."