PSV licht tipje van de sluier op: ziekenboeg stroomt leeg in aanloop naar kraker

PSV licht tipje van de sluier op: ziekenboeg stroomt leeg in aanloop naar kraker

30-12-2020 16:45 Laatste update: 16:50
107

PSV heeft woensdag een inkijkje gegeven in de voorbereiding op de competitiehervatting. De Eindhovense ziekenboeg begint langzaam maar zeker leeg te stromen, in aanloop naar de kraker tegen Ajax, blijkt uit de video's die PSV heeft gedeeld.

Eran Zahavi moest de laatste wedstrijden voor de winterstop missen, terwijl Ryan Thomas en Marco 'Marra' van Ginkel langere tijd afwezig waren. Dit drietal had echter iets te vieren tijdens de training van woensdag: zij konden weer aansluiten bij het partijspel én behoorden tot het winnende team.

Ook Erick Gutiérrez is weer gespot op De Herdgang. De Mexicaanse linkspoot moest in september geopereerd worden aan zijn enkel, maar kan weer voorzichtig toewerken naar zijn rentree, net als Armando Obispo. De zwaar geblesseerde Maxi Romero en Richard Ledezma moeten meer geduld hebben en worden voorlopig nog niet terugverwacht.

PSV sloot de eerste seizoenshelft af als nummer twee, op één punt van koploper Ajax. De twee lijstaanvoerders kruisen direct na de winterstop al de degens: op zondag 10 januari wordt er om 16.45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.