Janmaat laat 'echt goede aanbiedingen' lopen voor ADO: Ik heb lang nagedacht

Janmaat laat 'echt goede aanbiedingen' lopen voor ADO: "Ik heb lang nagedacht"

30-12-2020 17:03
38

Daryl Janmaat heeft de cirkel na twaalf jaar rondgemaakt. De 34-voudig Oranje-international was een paar maanden lang transfervrij en is dinsdag weer aangesloten bij ADO Den Haag, de club waar hij in het seizoen 2007/2008 zijn debuut in het betaald voetbal maakte.

Janmaat vertrok medio oktober bij het Engelse Watford en heeft vervolgens goed nagedacht over het vervolg van zijn carrière. "Ik heb echt goede aanbiedingen gekregen uit het buitenland. Ik heb lang nagedacht over wat ik wilde doen", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. In november streek hij weer in Den Haag neer, om mee te trainen met zijn jeugdliefde. "Mijn familie wilde graag terug naar hier. Daarom heb ik besloten om te blijven."

De 31-jarige rechtsback gaat net als in zijn debuutseizoen met rugnummer 53 spelen en kan niet wachten totdat hij zijn eerste Eredivisie-duel sinds 2014 kan spelen. "Ik heb een jaar geen wedstrijden gespeeld, maar ik ben trainingsfit en het gaat steeds beter. Ik kijk er echt naar uit om weer op het veld te staan."

Dat zou hij op zaterdag 9 januari kunnen doen. ADO Den Haag hervat de competitie met een wedstrijd tegen concurrent RKC Waalwijk.