Cruijff laat van zich horen: 'Ik ben niet betrokken bij de Barça-verkiezingen'

Cruijff laat van zich horen: 'Ik ben niet betrokken bij de Barça-verkiezingen'

30-12-2020 20:53
23

Jordi Cruijff heeft te kennen gegeven dat hij niet betrokken is bij de presidentsverkiezingen bij Barcelona. Victor Font wil hem als technisch directeur aanstellen als hij de baas wordt in Camp Nou.

Font maakte woensdag bekend welke personen hij op belangrijke posities aan wil stellen mocht hij tot president van Barcelona worden verkozen. De Spaanse zakenman gaf te kennen dat hij Cruijff als technisch directeur mee zou willen nemen naar  Camp Nou, maar het Koningskind heeft aangegeven dat hij daar zelf nog niets over wil en kan zeggen.

Op dit moment is Cruijff nog trainer bij het Chinese Shenzhen FC en daar wil hij zich op blijven richten. 'Ik wil verduidelijken dat ik op dit moment gefocust ben op mijn contract bij Shenzhen en dat ik niet betrokken ben bij de presidentsverkiezingen bij FC Barcelona', valt te lezen op zijn Twitter-account.

Font wil naast Cruijff ook Ronald Koeman bij de club hebben. De huidige trainer van de club zou dan wel een andere rol krijgen binnen Barça. Xavi Hernández, op dit moment nog trainer in Qatar, zou dan de scepter moeten gaan zwaaien in Camp Nou.