Breaking news

Ajax heeft geen kind aan Heerenveen en gaat met Vitesse naar De Kuip

'Napoli gaat er keihard in en klaagt Milik aan, oud-Ajacied slaat terug'

'Napoli gaat er keihard in en klaagt Milik aan, oud-Ajacied slaat terug'

Gepubliceerd: donderdag 31 december 2020 om 10:45do 31-12-2020 om 10:45

Het is hommeles tussen SSC Napoli en Arek Milik. De club heeft de Poolse spits aangeklaagd vanwege imagoschade en muiterij. Milik claimt juist dat hij nog salaris tegoed heeft van Napoli.

Dat meldt Corriere dello Sport. Het zit al langer niet meer goed tussen Napoli en Milik. Het lijkt erop dat de oud-Ajacied in de winter vertrekt, nadat hij niet werd ingeschreven voor de Serie A. Maar niet voordat beide partijen elkaar het leven flink zuur hebben gemaakt.

Napoli eist één miljoen euro van Milik omdat hij vorig jaar november betrokken was bij de opstand van de Napoli-spelers. De spelers weigerden na de Champions League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg terug te gaan naar het besloten trainingskamp, tot woede van voorzitter Aurelio de Laurentiis, die ze dat een week had verplicht. Ze zouden allen een boete hebben gekregen, waaronder Milik.

Maar er is meer aan de hand. Milik zou zich ook schuldig hebben gemaakt aan het schenden van het portretrecht door zijn eigen restaurant in het Poolse Katowice te promoten. Dat is naar verluidt zonder toestemming gebeurd. In Italië bestaan zeer strenge regels wat portretrecht betreft. 

Maar Milik schijnt terug te slaan en claimt nog salaris tegoed te hebben van afgelopen oktober. Hij is de enige Napoli-speler die dat nog niet gekregen heeft. Corriere dello Sport denkt dat het een zaak voor de rechter wordt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws