Twente-spits verliest concurrentiestrijd van Danilo en keert terug naar oude nest

Twente-spits verliest concurrentiestrijd van Danilo en keert terug naar oude nest

31-12-2020 14:14
16

Alexander Jeremejeff vertrekt bij FC Twente. BK Häcken, de club waar de spits in de zomer van 2019 nog vertrok, haalt hem terug naar het oude nest en neemt hem over van Dynamo Dresden. Die club verhuurde Jeremejeff aan Twente.

In de Grolsch Veste kwam de 27-jarige Zweed amper aan spelen toe omdat Danilo, zijn concurrent in de punt van de aanval, het ene na het andere doelpunt maakt. Na tien invalbeurten en één doelpunt in het shirt van Twente zit het avontuur van Jeremejeff er dus op en keert hij terug in Zweden. Dat maakt de nummer drie van de Allsvenskan bekend via de officiële kanalen.

Häcken liet hun spits anderhalf jaar geleden nog naar Dynamo Dresden vertrekken en legt hem nu weer voor drie jaar vast. De Duitsers hebben ook weinig plezier aan Jeremejeff beleefd, want vorig seizoen scoorde hij maar vier keer in de 2. Bundesliga voor Dresden. In Zweden hoopt de spits weer terug te keren op zijn oude niveau en Häcken aan Europees voetbal te helpen.

Jeremejeff is de tweede offensief ingestelde huurling van Twente die de club verlaat. Eerder trok ook de van PAOK Saloniki gehuurde Lazaros Lamprou de deur achter zich dicht. Ook Halil Dervisoglu vertrekt wellicht nog uit Enschede, maar daar is nog geen zekerheid over.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie