Presidentskandidaat Barça reageert: 'Jordi heeft een contract, is aan zijn club'

Presidentskandidaat Barça reageert: 'Jordi heeft een contract, is aan zijn club'

01-01-2021 10:16 Laatste update: 12:05
35

Victor Font, presidentskandidaat bij FC Barcelona, gaat er nog steeds van uit dat Jordi Cruijff de nieuwe sportief directeur wordt van de club als hij daadwerkelijk gekozen wordt tot nieuwe president. De Nederlander ontkent de berichtgeving uit de Spaanse media.

Cruijff, op dit moment trainer van het Chinese Shenzhen FC, liet al weten niets van de interesse van Barcelona te weten. Hij richt zich volledig op zijn werkzaamheden bij de Chinese club. Font geeft het echter niet op en hoopt nog steeds dat Cruijff aangesteld wordt wanneer hij president wordt.

Wedden

Meer odds

"Jordi heeft een contract in China, het is aan zijn club. We weten niet wie de verkiezingen zal winnen", vertelt Font in gesprek met Diario SPORT. Wij zetten in op Jordi, maar het is niet nodig dat hij zich mengt in de verkiezingsstrijd als hij elders verplichtingen heeft. Dat hebben we al uitgelegd."

Font wil, mocht hij de verkiezingen winnen, verder met Ronald Koeman. Hij liet in eerste instantie nog weten dat er geen plaats zou zijn voor de Nederlandse oefenmeester. "Dat was een fout, in de structuur die er komt wordt Koeman beter ondersteund. Als er veranderingen doorgevoerd worden, worden die ingezet door mensen die deel uitmaken van de structuur", sluit Font af.