'Voormalig PSV-back moet oudgediende Marcelo gaan vervangen bij Real Madrid'

'Voormalig PSV-back moet oudgediende Marcelo gaan vervangen bij Real Madrid'

Gepubliceerd: vrijdag 1 januari 2021 om 20:51vr 01-01-2021 om 20:51

Angeliño is een optie voor Real Madrid als opvolger van Marcelo. De linksback van RB Leipzig, die in het verleden actief was voor NAC Breda en PSV, heeft indruk gemaakt op het bestuur van De Koninklijke.

Florentino Pérez, voorzitter van Real Madrid, is al bezig met de opvolger van Marcelo (32). De Braziliaanse linksback is volgens Marca na dit seizoen 'niet meer van het gewenste niveau' voor de Madrilenen en dus wordt de Europese markt afgestruind naar jonge en talentvolle linkervleugelverdedigers.

De eerste optie voor Real is het terughalen van Sergio Reguilón. De Spanjaard werd afgelopen zomer aan Tottenham Hotspur verkocht, maar Los Merengues kunnen Reguilón voor 45 miljoen euro terugkopen. Als die prijs te hoog blijkt, komt Angeliño in beeld.

De 23-jarige back, die nog steeds eigendom is van Manchester City, speelt sinds de zomer van 2019 op huurbasis bij RB Leipzig en maakt daar indruk als aanvallende vleugelverdediger. Hij scoorde al drie keer in de Champions League en gaf in dezelfde competitie drie assists, waarmee de aandacht van Real gewekt is.

Leipzig heeft een verplichte optie tot koop op Angeliño en dus moet Real, als het de Spanjaard wil hebben, in onderhandeling met de Duitsers. Het is onduidelijk hoe veel ze voor de voormalig PSV'er betalen en wat de nieuwe vraagprijs zou worden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws