Update: Davids kondigt nieuwe trainersklus aan en gaat aan de slag in Portugal

Update: Davids kondigt nieuwe trainersklus aan en gaat aan de slag in Portugal

04-01-2021 13:14 Laatste update: 13:14
51

Edgar Davids is volgens Portugese media in de race om de nieuwe trainer van Olhanense te worden. De voormalig middenvelder kan bij de Portugese derdedivisionist de opvolger worden van José Carlos Araújo.

In A Bola valt te lezen dat binnenkort bekend gemaakt wordt dat Davids de nieuwe trainer zal zijn van Olhanense, dat actief is op het derde niveau in Portugal. Die club bereikte eind 2020 overeenstemming met de vorige trainer om het contract te ontbinden en de gewezen middenvelder kan dus meteen aan de slag. Davids stond al eens eerder als eindverantwoordelijke voor een groep: tussen 2012 en 2014 trainde hij Barnet.

Volgens de Portugese krant heeft Davids ontslag genomen bij Telstar, waar hij als asisstent-trainer actief was, om aan de slag te kunnen bij de club uit de Algarve. Olhanense staat op dit moment vierde in groep H van de Campeonato de Portugal, het derde niveau van het land. Davids zou bij de eerste twee ploegen moeten eindigen om via play-offs te kunnen promoveren naar het tweede niveau.

Update: Edgar Davids heeft via zijn Instagram-account laten weten dat hij een akkoord heeft bereikt met de Portugese club Olhanense. De Nederlander wordt de nieuwe trainer van de club, actief op het derde niveau. 'Next chapter, sporting clube OLHANENSE', laat Davids in een korte reactie weten. Hij was in het verleden actief als trainer van het Engelse Barnet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edgar Davids (@edgardavidsofficial)