'Concurrent minder voor De Ligt: Juve-stopper denkt aan EK en wil vertrekken'

'Concurrent minder voor De Ligt: Juve-stopper denkt aan EK en wil vertrekken'

04-01-2021 12:51
37

Merih Demiral overweegt een vertrek bij Juventus. De Turkse verdediger vindt dat hij te weinig speeltijd krijgt bij La Vecchia Signora en wil wel in beeld blijven voor het EK van komende zomer.

Om bondscoach Senol Gunes te overtuigen van het feit dat hij in de Turkse selectie thuishoort moet Demiral spelen en dus wil de 22-jarige concurrent van Matthijs de Ligt weg bij Juventus. Dat schrijft Fanatik. Andrea Pirlo, trainer van de regerend kampioen van Italië, geeft de voorkeur aan Matthijs de Ligt en Leonardo Bonucci en het lijkt er op dat ook Georgio Chiellini hoger in de pikorde staat.

Wedden

Meer odds

Afgelopen zomer zouden diverse ploegen al geprobeerd hebben om Demiral te huren, maar toen voelde de jonge Turk nog niets voor een vertrek. Nu wil hij wel weg en heeft Juventus besloten om een prijskaartje van vijftig miljoen op de verdediger te plakken. Het Turkse medium schrijft dat Real Madrid, Atlético Madrid, Liverpool, Tottenham en Leicester City bereid zijn om dat te betalen.

Demiral kwam dit seizoen in zes competitiewedstrijden in actie, waarvan hij er vijf in de basis begon. In de Champions League speelde hij in drie wedstrijden mee. De Ligt heeft ondanks de blessure die hem aan het begin van dit seizoen parten speelde al in acht Serie A-wedstrijden meegedaan.