Marca: Barça probeerde verdediger voor neus van Real weg te kapen

Marca: Barça probeerde verdediger voor neus van Real weg te kapen

Gepubliceerd: maandag 4 januari 2021 om 13:55ma 04-01-2021 om 13:55

FC Barcelona heeft geprobeerd om David Alaba voor de neus van Real Madrid weg te kapen, maar dat is de club uit Catalonië niet gelukt. De financiële eisen van de Oostenrijker zijn te gortig. Real is wél van plan om mee te werken aan een Alaba-deal.

Het contract van Alaba bij Bayern München loopt na dit seizoen af, waardoor de verdediger en zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi in januari gesprekken aan kunnen gaan met geïnteresseerde clubs. Barcelona probeerde het, maar had al snel in de gaten dat een transfer van Alaba naar Camp Nou een kansloze zaak was, zo meldt Marca. De twee partijen lagen ver uit elkaar.

Een deal tussen Real en Alaba lijkt wél mogelijk. Paris Saint-Germain en Manchester United strijden ook om de handtekening van Alaba, maar die wil zijn carrière voortzetten in de Primera División. De Koninklijke wil de verdediging versterken en sorteert alvast voor op een vertrek van Sergio Ramos. De huidige aanvoerder van Real is nog wel in gesprek met de club over een nieuw contract, maar is niet de jongste meer. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws