Komst aanvaller Pratto 'openbaring' voor Jörgensen: 'Hij moest doelpunten maken'

Komst aanvaller Pratto 'openbaring' voor Jörgensen: 'Hij moest doelpunten maken'

04-01-2021 21:10
139

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop denkt dat de komst van Lucas Pratto naar Feyenoord wel eens goed uit zou kunnen pakken voor Nicolai Jörgensen. De Deen is sinds de komt van de Argentijn niet meer de enige fitte centrumspits van de Rotterdammers, iets wat in het voordeel van de bekritiseerde aanvaller zou kunnen werken, vindt Bischop.

"Misschien is het nu wel goed dat het vizier bij Feyenoord niet alleen om hem gericht is", stelt Sinclair bij het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond. "Hij moest doelpunten maken en nu heeft Advocaat keuze zat."

Naast de komt van Pratto, werkt ook een andere centrumspits hard aan zijn herstel. "Robert Bozeník traint weer mee en de verwachting is dat hij ook weer heel snel kan aansluiten. Nu zijn er gewoon keuzes en misschien gaat Jörgensen wel heel goed om met een concurrentiestrijd."

Sinclair ontkracht dat er door de komst van Pratto een spits moet vertrekken uit Rotterdam-Zuid. "In principe blijft de selectie intact en hoeft er niemand weg. Mocht er voor iemand, en dat geldt voor elke speler, een bod komen dan zal er gesproken worden. Het niet zo één op één dat Pratto is gekomen en dat er daarom iemand gaat vertrekken."