Ajax kan borst natmaken voor Feyenoord-aanwinst Pratto: 17 januari

Ajax kan borst natmaken voor Feyenoord-aanwinst Pratto: "17 januari"

04-01-2021 23:27
163

Feyenoord-aanwinst Lucas Pratto kan niet wachten op de wedstrijd tegen Ajax. Hij weet precies wanneer die wordt gespeeld: "17 januari."

Pratto speelde bij River Plate al de nodige hete potjes en wil die ook in het shirt van Feyenoord spelen. "Grote wedstrijden maken iets bij mij los. Ik heb vaak in cruciale wedstrijden goals gemaakt. Zoals in 2018, toen ik tijdens de finale van de Copa Libertadores scoorde tegen Boca Juniors. In beide wedstrijden, de terugwedstrijd speelden we zoals bekend in Madrid. Het is een hoogtepunt in mijn loopbaan, samen met mijn interlands voor Argentijnse ploeg", citeert het Algemeen Dagblad Pratto.

"Maar nu ben ik hier om te presteren met Feyenoord. Ik wil de ploeg helpen om mee te doen in de strijd om de landstitel van Nederland. Met mijn ervaring en mentaliteit moet dat kunnen."

Pratto draagt de bijnaam 'De Beer', omdat hij juicht alsof hij een beer is. "Dat ga ik hier ook doen, zeker weten. Die bijnaam heb ik al sinds de start van mijn loopbaan als profvoetballer. Ik ben groot, sterk en heel erg strijdlustig. Ik heb karakter en ben een vurige speler op het veld."